Hundar och framsteg

Hundar och framsteg

Hunden

Det råder ingen tvekan om att hunden är ett populärt sällskapsdjur i Sverige. Även om det på senare tid blivit allt vanligare med mer exotiska djur. Det handlar inte alltid heller om däggdjur utan också om reptiler, groddjur, spindeldjur till, och med insekter.

Människans bästa vän

Nämnas bör också att antalet fiskar vinner i kvantitet då de är uppe i miljoner. Men det är hunden som är människans bästa vän, en trogen vän och kamrat genom hela livet.

Vi svenskar är så förtjusta i våra fyrbenta vänner att det spenderas miljontals kronor på hundleksaker, vård och accessoarer varje år. Industrin rörande hundar fortsätter att växa samtidigt som allt fler tillverkare, märken och företag ser potentialen på marknaden för sällskapsdjur.

Hunden är människans bästa vän

Gamla vanor

När det senare är dags att lämna hunden själv är det många som drar sig lite för att utnyttja de nya marknaderna och möjligheterna som finns. Det är istället vanligt att man gör som man alltid gjort och hör med grannar och släkt.

Detta sker varje gång något oväntat händer eller kontinuerligt då man inte vill låta hunden sitta inne hela dagen själv. Vänner och släkt in sin tur som ofta har hunden mer än gärna kanske inte alltid kan eller så har man vänner som tröttnar. Då står man inför ett nytt problem.

Var kan man hitta en pålitlig hundvakt?

Ny teknik och hundpassning

Ny teknik och hundpassning

Ny teknik och nya skattelättnader har fött en hel industri med möjligheter för den som letar efter en hundpassare. Skattelättnader som för tillfället inte gäller för hundpassning av någon anledning har fortfarande gett hundägare i hela Sverige flertalet plattformar där det är möjligt att hitta pålitliga hundvakter. Det finns en del hemsidor där hundägare hittar både extrajobb, hundvakter och dogwalkers. Dessa hemsidor fungerar också som ett alternativ till dyr marknadsföring för småföretagaren.

 Hundpassare och ensamma hundar

Hundpassare och ensamma hundar

Det största segmentet som drar nytta av detta är dock ungdomar som söker ett extra jobb för att tjäna pengar. Många har redan hundar som passion och att samtidigt kunna tjäna lite extra pengar på sin hobby är ju bara positivt.

En del vill slå ett slag för Sveriges alla ensamma hundar som sitter och väntar hela dagen för att kanske får komma ut och sträcka på benen i 60 min när husse/matte har slutat jobba.

Människans bästa vän, hunden

Ny teknik och framsteg har gjort så våra hundar ser bättre ut och nu är det dags att ny teknik bidrar till att hundar också mår bättre – det som egentligen är viktigt.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *