Om

Hunden är som bekant människans bästa vän. Den är sin husse och matte trogen. Det är fantastiskt att ha en hund vid sin sida varje dag. Men precis som vi människor kan bli sjuka så också en hund bli sjuk.

Här på sidan kan du läsa om olika sjukdomar hos hundar som är vanliga. Det kan vara bra att ha koll på om du skaffar en vovve. Sen har vi alla hundtillbehör och hundtillbehörens värld är en djungel. I vägen för det perfekta köpet finns som sagt en snårig djungel av olika alternativ som man har att välja bland.

Ta reda på vilka behov du har av hundtillbehör och utgå ifrån dem. Vi vet också att hundar precis som människor har olika behov av foder i olika faser av livet. Dräktiga eller diande honor behöver energirikare foder än hundar i vanliga fall behöver. En äldre hund kan behöva foder för äldre hundar då detta foder har lägre energiinnehåll och saltmängd.

Fortsätt att läsa vidare på hemsidan så kommer du att få fler tips om hundar!

Om oss på 6ben1svans.se – din pålitliga partner i hundvärlden

Vi är en grupp hängivna hundälskare, veterinärer, tränare och skribenter som har kommit samman för att skapa en omfattande resurs för alla aspekter av hundägarskap. Vår passion för hundar och deras välbefinnande driver oss att ständigt söka, forska och dela information som kan göra ditt och ditt husdjurs liv rikare och mer meningsfullt.

Vår historia

6ben1svans.se startade som ett litet bloggprojekt av vår grundare Madeleine. Med en bakgrund inom veterinärmedicin och en livslång kärlek för hundar, insåg Madeleine att det fanns ett behov av en plattform där hundägare kunde få tillförlitlig och vetenskapligt grundad information. Bloggen växte snabbt i popularitet, och idag är vi ett fullskaligt team som arbetar med att göra 6ben1svans.se till den mest informativa och användarvänliga hundwebbplatsen i Sverige.

Vårt uppdrag

Vårt primära uppdrag är att hjälpa dig som hundägare att göra välgrundade beslut som gagnar din hunds hälsa och lycka. Genom att erbjuda aktuella och precisa artiklar, produktrecensioner och expertråd, hoppas vi att göra hundägarskapet så givande som möjligt för dig.

Vår vision

Vi strävar efter att vara det första stället du vänder dig till för all din hundrelaterade information. Vi drömmer om en värld där varje hund får den kärlek, omsorg och förståelse den förtjänar.

Vårt team

Vårt fantastiska team består av:

  • Veterinärer som specialiserar sig på hundhälsa
  • Erfarna hundtränare
  • Journalister och skribenter med fokus på djurvård
  • Teknikexperter som håller vår webbplats i toppskick

Kontakta oss

Vi värdesätter vår relation med våra läsare och ser fram emot att höra från dig. För frågor, feedback eller samarbeten, besök gärna vår kontaktsida.

Tack för att du tar dig tid att lära känna oss lite bättre. Vi hoppas att du kommer att finna 6ben1svans.se som en ovärderlig resurs i ditt hundägarskap.

Varmt välkommen!